כורסא מעוצבת דגם לינן היא מן הכורסאות המעניינות ביותר שקיימות בקולקציה של ארנה מעצבים רהיטים.
כורסא בעלת מראה קומפקטי, רך ומפנק במיוחד, בקווים מלוכסנים ומעט מעוגלים, הכורסא הייחודית הזו מעניקה מיד תחושה של רכות ושל פינוק. זוהי כורסא אשר מתאימה ממש לכל סלון, בזכות העיצוב הקומפקטי והנעים שלה, והיא משתלבת היטב בסגנונות עיצוביים שונים.
הכורסא הייחודית הזו, כמו כל הכורסאות של ארנה מעצבים רהיטים, מיוצרת מחומרי הגלם האיכותיים ביותר, וניתנת לייצור אישי עבור כל לקוח, בהתאמות אישיות שונות.
ניתן לבחור בין ריפוד בד לבין ריפוד עור, שניהם חזקים ופרקטיים; ניתן לבחור במילוי רך בינוני או קשיח, באמצעות בחירה בין ספוג סגול, ספוג סגול משולב בכחול או ספוג SK בהתאמה, כולם ספוגים עמינח אשר משולבים גם בנוצות של פריד; ניתן לבחור את סוג העץ שממנו ייבנה שלד הכורסא – אורן מלא, בוק מלא או אלון מלא; וניתן גם לבחור את גודל הכורסא, כך שכל לקוח יכול ליהנות מן הדגם הייחודי הזה הנאה מלאה.